Studera Spanska

Vi på Sevilla på Svenska tror att det bästa sättet att lära känna ett land och dess kultur är att bo på platsen. För att få ut så mycket som möjligt är det absolut nödvändigt att tala språket. Om du dessutom lär dig spanska i Sevilla kommer du inte bara tala en grammatisk korrekt spanska, du kommer dessutom att förstå alla dess dialekter.

Sevilla på Svenska samarbetar med olika skolor runt om i Sevilla och Andalusien. Vi kan erbjuda lektioner på alla nivåer och den tidsperiod du önskar studera (allt från en vecka till ett helt kursår, standard- och intensivkurser).  Det spelar ingen roll om du kommer ensam eller i grupp, som student eller med ditt företag. Du kan vara nybörjare eller söka en mer specialiserad kurs (spanska för business, journalistik, lantbruks eller allmän språklig nivå). Vi anpassar våra tjänster efter vad du behöver.

Logi

Vi har tillgång till ett brett loginätverk i centrum: privata lägenheter, studentlägenheter, värdfamiljer, hotell etc. Självklart av högsta kvalitet, du behöver bara säga vad du föredrar.

Nöje

För oss på Sevilla på Svenska är även nöje och kultur viktigt. Därför organiserar vi många olika aktiviteter utanför lektionstid där du bland annat kan lära dig dansa Flamenco samtidigt som du övar din spanska.

Lär dig spanska på Andalusiens stränder

Sevilla på Svenska anordnar spanskakurser på kusten nära Sevilla. Språk- och kulturlektioner på morgonen och på eftermiddagen organiseras flamencokurser, matlagningskurser och vattenaktiviteter (eller om du vill, kan du endast njuta av havet).

Räkna med vår stöttning under hela din vistelse från oss på Sevilla på Svenska.

Annons

En reaktion på ”Studera Spanska

  1. Pingback: Guide till att lära känna sevillianare | Sevilla på Svenska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s