Sport, Natur och Äventyr

För naturälskaren är Sevilla idylliskt. På bara en knapp timmes resa befinner du dig vid nationalparken Doñana och naturreservatet La Sierra Aracena.

Nationalparken Doñana, som sammanför provinserna Sevilla, Cádiz och Huelva, är ett träskområde som börjar i floden Guadalquivirs mynning som är en utav Europas flyttfåglars viktigaste tillflyktsort. Även det iberiska lodjuret har valt detta område att leva i. Man kan dessutom få syn på de vildhästar som byarnas invånare sköter, men låter springa fritt under en stor del av året.

Naturreservatet La Sierra Aracena är det iberiska svinets marker och du kan räkna med att få uppleva ett fantastiskt landskap med stigar och vilda djur, däribland ett stort antal rovfågelarter.

 

Hästar

Är du hästintresserad? Vi tar dig dit du får uppleva Andalusiens vackraste fullblodshästar. På dessa gårdar får du möjlighet att rida, gå på föreställningar och är du intresserad av försäljning hjälper vi dig även med den biten.

Sportaktiviteter

Sevilla på Svenska ordnar alla sorters aktiviteter, utformade just för dig: luftballongfärder, paintball, fiske, ridning, cykelturer, vandringar eller skådning av vilda djur. Eller varför inte följa med oss på vattenaktiviteter såsom surf och vinsurf, segling etc.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s