Flamenco

Under århundraden har Sevilla fungerat som flamencons huvudstad eller ”vagga” och är det än idag.

Fortfarande är det här alla viktiga och stora flamencoevenemang äger rum, däribland den kända biennalen som organiseras vartannat år och anses vara flamencons “världsmästerskap“.

Vi på Sevilla på Svenska är experter på flamenco. Vi känner väl till dess historia, dess artister och var man bör gå för att få se en äkta flamencoshow.

Om du besöker Sevilla ensam, kan vi förboka biljetter och även göra dig sällskap på föreställningen. Anländer du istället i grupp, tar vi med glädje hand om att organisera och förbereda allt för en upplevelse ni sent kommer att glömma. Exempelvis anordnar vi en privatföreställning, exklusivt för er, där ni får direktkontakt med artisterna. Under detta tillfälle kan vi även erbjuda er den främsta spanska maten och möjligheten att prova de fantastiska och berömda spanska vinerna!

Vill du lära dig dansa flamenco?

Sevilla på Svenska samarbetar med Sevillas främsta artister och Andalusiens mest ansedda flamencoskolor. Vi anordnar sevillanaskurser inför ”La Feria de Abril” eller danslektioner i olika flamencorytmer, anpassade för elevernas nivå. Vi kan även anordna både flamencogitarrlektioner och sångseminarier.

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s