Lantbruk och Jordbruk

Dehesa de Huelva

De utsökta smakerna i den andalusiska menyn beror på dess ultimata förutsättningar: en balans mellan traditionella seder och modern innovation i ett område med perfekt klimat.

Vi besöker både traditionella och moderna odlingar och gårdar.

Hur odlas oliver, citrusfrukter, ris och vete? Vad äter en iberisk gris? Hur framställs sherryn och det berömda Riojavinet?

Vi fick några jättefina bilder från en deltagare som var med oss på en av våra studieresor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s