Sevilla Panorama

Varje år får vi otaliga grupper som vi tar med på en tur runt Sevilla för att lära känna staden, upptäcka dess gömda skatter och se de mest kända monumenten. Vi erbjuder både stadsvandringar och guidad rundtur med buss till de platser i Sevilla du absolut inte får missa!

Våra guider har stor kunskap om livet i både Spanien och Sevilla, men även dess kultur och historia genom åren. Ni kan själv välja vilken slags tur ni önskar gå på, eller bestämma tillsammans med oss för att gå den bästa vägen för er.

Vi besöker platser som Plaza de España med dess utsökt vackra trädgård Parque María Luísa och kör där de gamla murarna varit samt ser de delar av dem som finns kvar än idag. Bussen tar oss längs floden där man kan se alla de broar som byggts genom åren, särskilt för världsutställning 1992, men även upp till Macarena och förbi renässanskyrkan med samma namn.

Tillsammans med bussturen eller var för sig finns det även möjlighet till en stadsvandring. Där går vi genom Sevillas små prång och gator med sina vackra byggnader, och på sommaren svala gränder i skuggan. Ni får ta del av historien och de anektoter värda att veta. Med våra lokal guider besöker vi det kungliga palatset Alcázars vackra byggnader och prunkande trädgårdar, labyrinter och fontäner som med sin islamiska och kristna arkitektur visar relationen som fanns mellan de the två kulturerna. Även ett besök i Sevillas katedral som är den tredje största i världen.

Vill ni ha en heldag med oss tar vi er med på lunch på de mest kända ställena, enligt sevillianarna, med traditionell spansk mat för att sedan vandra upp och runt i de judiska kvarteren Santa Cruz.

Detta är bara en glimt i vad Sevilla och vår tur har att erbjuda. Önskas guide på annat språk har vi möjlighet att ordna det också. Kontakta oss gärna för priser och mer information!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s