Efter regn kommer sång!

Sevilla på Svenska mottog Princeton High School Choir denna regniga helg inför deras körresa i Andalusien. Med ankomst i Málaga tog vi oss till Sevilla, med ett snabbt stopp i Osuna för kvällsmat på Hotel Palacio Marqués de la Gomera.

Mer än hundra Amerikaner tog sig runt i Sevilla i regnet under söndagen med besök i Museo de Bellas Artes, katedralen och Alcázar. Alla utrustade med paraply och hoppet om uppehåll. Kvällen avslutades med flamencoshow på Patio Sevillano, inomhus som tur var.

Dagen för föreställningen i Sevilla lyste solen åter som vi är vana vid här i söder och kören tog sig till Conservatorio Superior de Música Manuel Castillo för att repetera inför kvällen samt njuta av ett par föreställningar från eleverna på skolan. Efter en dag på stan blev det sång för hela slanten på Conservatorio Profesional de Música Cristóbal de Morales tillsammans med Coro Académico och Coro de Cámara del CSMS ”Manuel Castillo”. Körerna sjöng en myriad av sånger dirigerade av Esther Sanzo och hennes elever samt Vincent Metallo från Princeton.

Hela kvällen avslutades tillbaka på Conservatorio Manuel Castillo med en gemensam middag blandad med spontanitet i form av uppträdanden från alla tre körer, både tillsammans och var för sig.

Nu vill vi önska kören lycka till med sina uppträdanden i Cabra, Córdoba och Granada samt en fortsatt trevlig resa! Vi vill också passa på att tacka alla inblandade: Mat,Kathie och Phillipp Schmoll från Firebird Fine Arts ToursRosabusHotel Becquer; skolorna, dirigenterna och deras elever; våra guider och alla som hjälpt till innan, under och efter föreställningarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s