Gastronomisk rutt i Huelva

Bästa serranoskinkan i världen!

Uppe i Aracenabergen, nordväst om Sevilla, produceras en skinka som rankas som en av de bästa i världen. Vi besöker gården, gör en tur i området och ser hur uppfödningen av serranogrisen går till. Därefter smakar vi förstås på denna utsökta produkt och tillsammans med lokala guider får vi en inblick i produktionsarbetet på gården.

Inte alls långt därifrån finner vi ”El condado”, ett område med utsökta, vita viner. Vi besöker klassiska bodegor och smakar på olika vinsorter tillsammans med områdets tapasspecialiteter. Lite längre ner når vi Atlantkusten med ett av Europas bästa urval av skaldjur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s