Atlantkusten i Andalusien

Skaldjur, bläckfisk, vitt vin och en stekpanna. Blanda sol, lite havsbris, en kall öl och två nypor flamenco, och du får:

Atlantkusten i Andalusien!

Vi skapar en mer kulinarisk och kulturellt inriktad resa i detta fantastiska område.

För att fördjupa vår kännedom i medelhavsdieten lär vi oss ett urval utsökta, traditionella andalusiska recept och får tips och hjälp av lokala kockar i världsklass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s